Search
Close this search box.

10. Međunarodni sajam ribarstva CROFISH 18. do 20. studenoga u Poreču

10. Međunarodni sajam ribarstva CROFISH održat će se u Poreču od 18. do 20. studenoga 2016. godine u višenamjenskoj dvorani Žatika kapaciteta 2500 m2 unutarnjeg izložbenog prostora i 1000 m2 vanjskog izložbenog prostora.

Dvorana Žatika nalazi se tik uz prometnicu na samom izlazu iz Poreča prema Puli i Istarskom ipsilonu. Porečka dvorana u kojoj se organizira 10. CROFISH je najveća dvorana u Istarskoj županiji te će zbog svoje pozicije, atraktivnosti i opremljenosti biti idealno mjesto za održavanje ove manifestacije.

Sajam ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova CROFISH značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji te jedini događaj sa navedenom tematikom u Republici Hrvatskoj. Kao takav zanimljiv je svim gospodarskim subjektima iz djelatnosti ribarstva, akvakulture i sportskog ribolova na području Republike Hrvatske, te susjednih država.

10. jubilarni CROFISH nastavak je specijaliziranog ribarskog sajma koji se duži niz godina održavao u Umagu. Izlagači na sajmu biti će: proizvođači i trgovci opremom za komercijalni i sportski ribolov, trgovci ribom i ribljim proizvodima, uzgajivači riba i morskih organizma, proizvođači plovila te ostale nautičke opreme, ribarske tvrtke i asocijacije, zadruge i udruženja u ribarskom sektoru.

Tijekom sajma održati će se niz popratnih događaja, od kojih naglašavamo zanimljive tribine, specijalizirana predavanja i susrete partnera-ribara, te aktivnosti približavanja proizvoda ribarstva turističkom tržištu i javnoj potrošnji u kućanstvima, školama i vrtićima.

Posjet sajmu CROFISH biti će besplatan, a očekuje se dolazak velikog broja posjetitelja i to: poslovnih partnera, hotelijera, škola, stanovnika Istre i šire.

Organizator sajma je Udruženje obrtnika Poreč uz potporu Ministarstva poljoprivrede, Istarske županije, Grada Poreča i LAGUR-a Istarski švoj.

Ukoliko u ponudi imate inovativne proizvode i/ili rješenja, nešto što je revolucionarno i novo na tržištu, a čime bi naročito mogli privući pažnju medija i posjetitelja, slobodno nam se obratite kako bi zajedno razmotrili mogućnosti međusobne suradnje.

Za izlaganje na sajmu obratite se telefonom na : (0)52 427 427, mailom na: prijave@crofish.eu ili prijavom putem službene web stranice sajma: www.crofish.eu

crofish-2016_prijava-za-izlagace

Datum objave: 5.10.2016.g.

(Izvor: HOK)

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security