Search
Close this search box.

10. sajam „Slavonski banovac – Pakrac 2018“

Od 19.-21.listopada.2018, drage nam kolege iz Udruženja obrtnika Pakraca i Lipika organizirali su 10.Sajam u Pakracu u sklopu kojeg se odvio i tradicionalni Grahfest. Događaj je okupio sve ljubitelje dobro nam poznatkog graha iliti fažola te su svoje umijeće iskazale čak 81 prijavljene ekipe koje su sudjelovale u natjecanju. Iznimna čast nam je spomenuti osvojeno drugo mjesto kojeg je osvojio naš kolega i suputnik iz susjednog nam Udruzenja-Udružženja obrtnika Kaštela-Marko Topić. Mi smo ipak ostali vjerni našim dalmatinskim specijalitetima i ovaj put išli na provjerenu recepturu rižota s kozicama koji je planuo u času.

Zajedno s kolegama iz Trogira i Kaštela, zaputili smo se 500kilometara dugo putovanje te još jednom potvrdili da su sloga i dobra volja temelj povezivanja obrtnika.

Uz odlično druženje i organizaciju, Udruženje obrtnika Pakraca i Lipika proslavilo je i 200 godina stvaranja i zajedništva te tom prigodom izdali i brošuru bogatu raznim temama, fotografijama i intervjuima.Čestitamo dragim kolegama na uspješnoj organizaciji i želimo im još minimalno toliko godina uspješnog poslovanja!

 

 

 

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security