Search
Close this search box.

Frizeri-prijavite se za sudjelovanje na adventu!

Drage frizerke i frizeri!

Ove godine za vrijeme adventa u Splitu koji započine 1.12.2018 imamo priliku prezentirati svoj rad i svoju struku u adventskoj kućici u Đardinu!

Vršimo prijave zainteresiranih kolega i kolegica obrtnika koji bi voljeli sudjelovati u ovom projektu da se prijave na email Udruzenja obrtnika Split (uo.split@hok.hr) zakljucno do 28.11.2018 do 12 sati.

Svakako, ovisno o broju prijavljenih napravili bi program i raspored da se sve kolege mogu rotirati i da svi saloni budu zastupljeni u našoj advetnskoj kućici.

 

Kućicu bi u dogovoru sa nama koristile i mnoge druge splitske udruge u suradnji sa Turistickom zajednicom tako da bi svakako bio dobar spoj humanitarnog rada, prezentacije struke i raznih događaja.

Svakako naš angažman ne bi imao prodajni karakter te bismo besplatno prezentirali svoj rad i dobili priliku da u najudarnijem terminu na najbolji mogući način pokažemo našim sugrađanima što sve kao frizeri možemo ponuditi.Naravno i sudjelovanje i najam kućice bi u tom slučaju bio gratis tako da vas svakako ohrabrujemo da se prijavite i da izađemo zajedničkim snagama  promoviramo struku sa jednom dobrom frizerskom pričom!

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security