Search
Close this search box.

18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije ove godine održat će se u Križevcima od 6. do 8. studenog. Ovu već tradicionalnu manifestaciju organizira Koprivničko-križevačka županija, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije. Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.

Organizatori najavljuju da, uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, izlagačima nude i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora prema vlastitoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na Internet stranici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.

Program sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama. Očekuje se nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače. Sajam počinje u petak, 6. studenog 2015., svečanim otvaranjem u 11:00 sati.

Za sve dodatne informacije i prijave, svi zainteresirani mogu se obratiti u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com .

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security