Search
Close this search box.

Energetika i Terotech-održavanje u Celju – najznačajniji stručni sajmovi u regiji

Ove godine od 20. – 23. svibnja u Celju planira se održavanje 17. Međunarodnog sajma ENERGETIKA i 16. Međunarodnog sajma TEROTECH-ODRŽAVANJE – najznačajnijih stručnih sajmova svojih sadržajnih područja u široj regiji.

Stručni sajmovi, koje Celjski sejem organizira svake dvije godine, u 2014. donose značajnu sadržajnu nadogradnju sajamskog događanja koja će u Celje dovesti nove, globalne aktere djelatnosti iz cjelokupnog lanca energetike, od proizvodnje do potrošnje. Osim učinkovitog iskorištavanja i obnovljivih izvora energije, ove godine na sajmištu će se posebna pažnja posvetiti i pametnim mrežama te učinkovitom iskorištavanju energije u industriji.

Na celjskim sajmovima moći će se pronaći najznačajnije robne marke iz navedenih djelatnosti s posljednjim novostima i dostignućima, susresti kolege iz profesije i ponuđače usluga s tržišta Europske unije i država Regije (posebna organizacija posjeta stručne javnosti iz Hrvatske, Srbije i BiH), a na istima, također, poduzetnici mogu upoznati najbolje primjere dobrih praksi iz struke, dok posjetitelji mogu sudjelovati u najaktualnijim raspravama stručne i zainteresirane javnosti.

Bitno je za istaknuti i da Celjski sejem omogućuje besplatno razgledavanje sajmova, a prilikom prethodne registracije s primljenim kodom na www.ce-sejem.si, primit ćete e-ulaznicu na Vašu e-adresu s kojom ćete moći besplatno posjetiti sajmište. U slučaju organiziranja posjeta za skupine (minimalno 30 osoba), Celjski sejem organizira i financira u suradnji s HOK-om i troškove autobusnog prijevoza iz Hrvatske u Celje.

Za sve dodatne informacije i pitanja vezana uz sajmove, možete se obratiti:
Celjskom sajmu: gospođa Nina Ermenc Pangerl, voditelj odnosa s inozemstvom, e-mail: nina.ermenc@ce-sejem.si; tel: 00386/3/5433 200,
Hrvatskoj obrtničkoj komori: gospodin Nikša Đerek, tel: 01/48 06 619, e-mail: niksa.djerek@hok.hr ili gospodin Dražen Horvat, tel: 01/48 06 650 i e-mail: drazen.horvat@hok.hr.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security