Search
Close this search box.

Regionalna konferencija “BIZimpact II”

Ministarstvo poduzetništva i obrta poziva poduzetnike na Regionalnu konferenciju projekta Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact II.

Navedena Regionalna konferencija održat će se u utorak, 01. srpnja 2014., s početkom u 10:00 sati u prostorijama HGK Županijska komora Split, Obala Ante Trumbića 4, Split.

U sklopu konferencije predstavit će se elektroničke aplikacije za informiranje i savjetovanje malih i srednjih poduzetnika, koje se razvijaju u sklopu projekta.

Putem aplikacija poduzetnici će po prvi put moći izravno davati svoje komentare, prijedloge i/ili primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjene postojećih zakona i propisa te na taj način sudjelovati u njihovom kreiranju.

Na konferenciji će biti dostupno osam mini vodiča u tiskanom obliku pripremljenih u sklopu projekta (Zaštita tržišnog natjecanja i državne potpore, Zaštita intelektualnog vlasništva, Sigurnost hrane, Norme za industrijske proizvode, Javna nabava, Sustavi upravljanja energijom, Upravljanje sustavom kvalitete i rizicima te Porez na dodanu vrijednost nakon pristupanja Europskoj Uniji).

Svoj dolazak na konferenciju potvrdite na adresi e-pošte: info@bizimpact.hr ili na broj telefona: (01) 798 0983  najkasnije do 27. lipnja.

Program konferencije nalazi se u .pdf dokumentu kojeg možete preuzeti ovdje: Regionalna konferencija projekta BIZimpact – HGK ŽK Split 01 srpnja 2014, a dodatne informacije o projektu možete pronaći na web adresi www.bizimpact.hr

(Izvor: HOK)

Scroll to Top
Malcare WordPress Security