Search
Close this search box.

17. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima

U Križevcima se od 7. do 9. studenog održava 17. Obrtnički i gospodarski sajam (OGS) Koprivničko-križevačke županije. Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora, Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 3.000 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora velike Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci, u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.
Uz vrlo povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, kao i cijeli niz uobičajenih marketinških usluga, na sajmu se nudi i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora. S obzirom da je tema ovogodišnjeg sajma poljoprivreda i ruralni razvoj, vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Program sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama. Očekuje se nastup oko 250 izlagača, uključujući i inozemne izlagače. Sajam počinje u petak, 7. studenog 2014. svečanim otvaranjem u 11:00 sati.

Za informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail: ogs.krizevci@gmail.com, a više o postupku prijave, cijeni izložbenog prostora i dodatne opreme, te ostalim informacijama o sajmu, možete saznati ovdje.

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security