Search
Close this search box.

Međunarodni sajam obuće u Düsseldorfu

Od 4.2. do 6.2.2015. u njemačkom gradu Düsseldorfu održava se sajam GDS 2015., na kojem će svoje proizvode izložiti vodeći europski i svjetski proizvođači obuće i pratećih accessoiresa, a sajam je namijenjen isključivo poslovnim posjetiteljima.

Radi se o zimskom izdanju jednog od najvažnijih europskih sajamskih manifestacija za sektor obuće i prateće opreme te je ovaj sajam idealna prilika za prezentaciju proizvoda i uspostavu novih poslovnih kontakata. Prethodno izdanje sajma (2014.) okupilo je preko 1.000 izlagača iz 40 zemalja te preko 18.000 posjetitelja.

S obzirom na progresivnu segmentaciju tržišta i sve intenzivniji proces brendiranja, sajam GDS je od ove godine unio promjene i u svojoj organizaciji. Promjene se, u suglasnosti s predstavnicima proizvodnog i trgovačkog sektora, uvode i u samom konceptu izlaganja.

Koncepcijski, novo izdanje sajma ima tri težišta:

1. Brendovi – sajam će naglasak staviti na brendove s obzirom na sve veću vrijednost brenda na tržištu te accessoirese koji postaju neizostavni dio kupovine obuće. Također, kvaliteta proizvoda ne osigurava dobru prodaju, već je tek jedan element prodajnog procesa koji ovisi o vizualnom konceptu, PR-aktivnostima i sl. pa će sajam ujedno biti platforma za lansiranje novosti, promotivne kampanje i sl.

2. Novi tematski raspored paviljona – «Highstreet» paviljoni (3, 4, 5) će biti orijentirani na velike međunarodne brendove, «Pop Up» paviljoni (1, 2) na trendovske i nekonvencionalne proizvođače a u paviljonu «Studio» (9) bit će izloženi premium i high-fashion proizvodi.

3. Sajamske aktivnosti u gradu – grad Düsseldorf bit će u većoj mjeri uključen u sajamska događanja te će se otvaranja, zabave, dodjela nagrada i ostali eventi moći organizirati u gradskim trgovinama i shopping-centrima kako bi se ova branša dodatno približila krajnjem kupcu.

Izlagačke kategorije sajma su obuća, accessoires, proizvodi za njegu, održavanje i skladištenje obuće, podrška u prodaji (police, etikete, displayi i sl.), specijalizirani mediji.

Za više informacija, posjetite službene stranice HOK-a.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security