Search
Close this search box.

Prijavite se na Sajam poslova

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Split organizira 8. sajam poslova Splitsko-dalmatinske županije koji će se održati 13. ožujka 2015. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, Ulica Cvite Fiskovića 5, s početkom u 12,00 sati.

Kroz sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje potiče direktan kontakt poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnosti u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja, te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.

Glavni cilj Sajma je okupiti na jednom mjestu sve relevantne institucije na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje, kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje, i na taj način, sudjelovati u razvoju regionalnog gospodarstva.

8. Sajam poslova Splitsko-dalmatinske županije nudi priliku svim dionicima na tržištu rada, s posebnim naglaskom na poslodavce i mlade tražitelje zaposlenja, koji tom prilikom mogu ostvariti izravnu komunikaciju.

Sudjelovanje se može potvrditi najkasnije do 4. ožujka 2015. godine na e-mail: ivanka.vujevic@hzz.hr.

Moli se dolazak na Sajam u vremenu od 11,00 – 11,30 sati, s obzirom da je svečano otvaranje u 12 sati.

Scroll to Top
Malcare WordPress Security