Search
Close this search box.

7. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije

7. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije ove godine održat će se u Skradinu 30. 04. i 01. 05. u organizaciji Šibensko-kninske županije i Javne ustanove Razvojna agencija Šibensko-kninske županije i suorganizaciji Obrtničke komore Šibensko-kninske županije, HGK – Županijske komore Šibenik, Grada Skradina i Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

Međunarodni 7. sajam agroturizma Šibensko-kninske županije izložbeno – prodajnog je karaktera, održava se na ulazu u Nacionalni park Krka, a iz godine u godinu bilježi sve veći broj posjetitelja. Prema riječima organizatora, prošle godine posjetilo ga je oko 19.000 posjetitelja.

Zbog velikog interesa, organizatori pozivaju zainteresirane da se prijave putem prijave koju možete preuzeti klikom ovdje ili na web stranici Šibensko-kninske županije.

S obzirom da će se na otvaranju sajma predstaviti i katalog izlagača, organizatori mole da se uz popunjenu prijavu dostavi i jedna fotografiju proizvoda izlagača, koja će biti objavljena u istom.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security