Search
Close this search box.

Prijavite se na poslovne susrete hrvatskih i štajerskih poduzetnika

Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža, u suradnji s Hrvatsko – austrijskom trgovinskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom  te ICS – Internationalisierungscenter Steiermark GmbH, organizira poslovne susrete između hrvatskih i štajerskih poduzetnika, koji će se održati 22. listopada 2015. u Grazu.

Sektori od interesa su raznovrsni, a obuhvaćaju preradu plastike, kemijsku industriju, drvnu industriju, graditeljstvo, industriju papira, tekstilnu i kožarsku industriju te prehrambenu industriju.

Cilj poslovnih susreta je pružanje mogućnosti hrvatskim poduzetnicima da prema unaprijed određenoj satnici održe kratke informativne razgovore sa tvrtkama iz Austrije. Prema dosadašnjem iskustvu, ovakvi razgovori su često služili kao temelj za buduća poslovna partnerstva. Obrtnici i poduzetnici koji žele stvoriti kvalitetne temelje za suradnju sa potencijalnim partnerima iz Austrije, mogu iskazati svoj interes za sudjelovanje na ovom događanju. To će učiniti popunjavanjem priloženog profila, koji će kolegama iz Austrije poslužiti za pronalazak adekvatnih tvrtki upravo za oblik suradnje koji zainteresirani obrtnik nudi, odnosno traži. Profil se po mogućnosti popunjava na engleskom, a poželjne su što konkretnije informacije o tvrtci/obrtu, djelatnosti i obliku suradnje koji traži/nudi.

Profili zainteresiranih hrvatskih poduzetnika će biti proslijeđeni predstavnicima Hrvatsko-austrijske trgovinske komore i ICS – Internationalisierungscenter Steiermark GmbH kako bi oni s austrijske strane, među austrijskim poduzetnicima, potražili adekvatne sugovornike za poslovne susrete te ukoliko ih pronađu uključili i zainteresirane hrvatske obrte/tvrtke u sudjelovanje na poslovnim razgovorima.

Sudjelovanje na razgovorima je besplatno, a sudionici snose sami troškove puta na razgovore u Graz. Rok ispunjavanja i dostave profila Vašeg obrta/tvrtke putem ovog obrasca je do 01.06.2015. godine. Ispunjeni obrazac zainteresirani poduzetnici šalju na kontakt e-mail: drazen.horvat@hok.hr u Hrvatsku obrtničku komoru, a za sva dodatna pitanja možete se obratiti na broj telefona: 01 / 48 06 650.

 

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security