Search
Close this search box.

Na vrijeme prijavite nastup na 22. sajmu ZEPS Zenica u listopadu!

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivni nastup svojih članova na 22. Generalnom BH-sajmu ZEPS 2015. u Zenici, najvećoj sajamskoj manifestaciji u Bosni i Hercegovini.

Izložbeni program sajma ZEPS obuhvaća: građevinarstvo, elektro-industrija, strojogradnja, proizvodnja i prerada metala, drveta, plastičnih masa, gume, izrada alata i naprava, izrada namještaja i opreme za uređenje doma, energetika, IT tehnologije …

Termin održavanja sajma je 6.-10.10.2015., a svečano otvorenje sajma planirano je 6.10.2015. u 11 sati.

 

Sajam u Zenici okupiti će gotovo 400 izlagača iz 15 država svijeta, a očekivana sajamska posjeta je oko 45.000 posjetitelja, od čega više od 70 posto specijaliziranih posjetitelja – tvrtki i obrta.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu “ključ u ruke”. Svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora, dobiva dva natpisa na štandu, reprezentaciju i hostesu na štandu, najavu nastupa, transport eksponata na relaciji Zagreb-Zenica-Zagreb i postavu na štandu, što je kompletna logistika potrebna za kvalitetan sajamski nastup.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu “ključ u ruke”, za članove HOK-a je 182,00 EUR/m2,dok puna cijena izlaganja za poduzetnike/izlagače koji nisu članovi HOK-a iznosi 249,00 EUR/m2. Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni površine 1 m2.

Za prijavnice, kontakte i više informacija, posjetite web stranice HOK-a.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security