Search
Close this search box.

HOK organizira i sufinancira nastup na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira kolektivni nastup svojih članova na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2015., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 8. do 13. rujna 2015. godine na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu…

U nastavku Vam dajemo pregled prošlogodišnjih pokazatelja sajma u Celju, te podatke i uvjete ovogodišnjeg nastupa u organizaciji i uz sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore:

Cijena izložbenog prostora, uz logistiku nastupa po principu “ključ u ruke”, za članove HOK-a je 179,00 EUR/m2, dok je puna cijena izlaganja za poduzetnike/izlagače koji nisu članovi  HOK-a 254,00 EUR/m2.

Za prijavu i detaljnije informacije, posjetite stranice HOK-a.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security