Search
Close this search box.

Povoljnije izlaganje za obrtnike na SASO 2015.

Nakon godinu dana pauze, ove jeseni održat će se 19. Međunarodni sajam SASO, a u sklopu istog i 16. Međunarodni sajam obrtništva i male privrede. Sajam će se održati od 21.- 24. listopada 2015. godine u splitskoj Spaladium Areni.

S obzirom da je i ove godine Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije sklopila ugovor o suradnji sa organizatorom sajma SASO, a odnosi se na povlaštene cijene izlaganja za članove Hrvatske obrtničke komore čime su obrtnicima bitno smanjeni troškovi izlaganja, pozivamo obrtnike da sudjeluju u izlaganju na gore spomenutom sajmu, a za prijave i sve daljnje informacije mogu se obratiti Obrtničkoj komori Splitsko-dalmatinske županije u Splitu, Ruđera Boškovića 28-30, tel-fax: 470-114, 470-282, e-mail: ok.split@hok.hr .

U ovom kontekstu, također podsjećamo obrtnike da je još uvijek u tijeku i javni poziv Ministarstva poduzetništva i obrta za sudjelovanje na domaćim sajmovima, koji je objavljen u sklopu programa Poduzetnički impuls 2015.  Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 13.11.2015. godine. Detaljnije informacije o natječaju možete pronaći na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta klikom ovdje.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security