Search
Close this search box.

Besplatno predavanje za obrtnike o novim obvezama iz zaštite na radu

Udruženje obrtnika Split za svoje članove organizira predavanje na temu novih obveza iz područja zaštite na radu. Naime, od 1.1.2016. godine stupile su snagu brojne izmjene u propisima iz navedenog područja, pa je Udruženje obrtnika Split odlučilo organizirati predavanje da bi što bolje informirali članove o novim obvezama koje moraju zadovoljiti, te ih na taj način, između ostaloga, i zaštitili od nepotrebnih kazni za slučaj inspekcijskog nadzora. Predavanje će se održati u petak, 19. veljače, s početkom u 14 sati u prostorijama Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije na adresi Ruđera Boškovića 28-30 u Splitu.

Predavač je predstavnik tvrtke Kontrol biro d.o.o., s kojom Udruženje obrtnika Split ima sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji temeljem kojeg su za članove Udruženja osigurane brojne pogodnosti u svezi zadovoljavanja obveza koje proizlaze iz propisa o zaštiti na radu i zaštiti od požara. Nakon predavanja nazočni će moći postavljati pitanja u svezi navedene tematike.

Predavanje je besplatno, a predviđeno je za sve članove Udruženja obrtnika Split.

Molimo Vas da sudjelovanje prijavite najkasnije do 18. veljače 2016.g. u 15:00 sati, i to Udruženju obrtnika Split na broj telefona 021/345-333, osobnim dolaskom na adresu Kliška 13 u Splitu, ili putem e-mail-a: uo.split@hok.hr.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security