Search
Close this search box.

5. Poduzetnički kafić Split: Kreni u promjene – ICT i startup revolucija!

Svi zainteresirani poduzetnici/e i obrtnici/e, kao i oni koji to tek namjeravanju postati, pozvani su na sudjelovanje u petom Poduzetničkom kafiću Split koji će se održati u utorak, 12.04.2016.g. s početkom u 17 sati u restoranu Gusar, Spinutska ulica 69, Split.

Tema petog Poduzetničkog kafića je ICT i start up – „Kreni u promjene – ICT i startup revolucija!“, a gosti ovog druženja su:

  • MATEO PERAK, direktor i član uprave Profico d.o.o.
  • TONI TRIVKOVIĆ – direktor hr
  • KREŠIMIR BUDIŠA – direktor Poduzetničkog akcelerator Split d.o.o., koordinator Jadranskog klastera ICT-ja
  • NEVEN RUSKOVIĆ – direktor Špica Sustavi d.o.o.

 

Svoje sudjelovanje obvezno je potrebno prijaviti na: info@poduzetnickikafic.hr ili na telefon 021/612-673.

Kava i kolač su na račun projekta, zaključuju organizatori!

 

Podsjećamo, Poduzetnički kafić Split je jedna od aktivnosti koju Grad Split provodi u sklopu EU projekta „Malom kavom do velikog posla“ zajedno sa svojim partnerima, Hrvatskom udrugom poslodavaca i UHY Savjetovanjem d.o.o. Split. Ukupna vrijednosti projekta od 297.715,08 kuna je u cijelosti financirana iz Europskog socijalnog fonda,

Cilj projekta je stvaranje pozitivnog poduzetničkog okruženja, unapređenja poduzetničke kulture te umrežavanja postojećih i potencijalnih poduzetnika organiziranjem neformalnih druženja i razmjenom iskustava u Poduzetničkom kafiću Split.

U sklopu projekta predviđena su gostovanja predavača-poduzetnika s uspješnom poduzetničkom pričom tematski vezanom za svako pojedino događanje.

Više informacija o projektu „Malom kavom do velikog posla“ možete pronaći na: www.poduzetnickikafic.hr i www.facebook.com/poduzetnickikafic.hr.

 

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security