Search
Close this search box.

Ispitivanje interesa za zajednički nastup obrtnika na sajmu AMBIENTA!

Hrvatska obrtnička komora priprema organizaciju zajedničkog nastupa obrtnika na 43. Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i opreme AMBIENTA, koji se održava u Zagrebu od 12. do 16. listopada 2016. godine. Radi se o sajmu koji je važno mjesto susreta proizvođača i trgovaca namještajem i proizvoda i opreme za unutrašnje i vanjsko uređenje, dizajnera, arhitekata, poslovnih ljudi, stručnjaka i medija – mjesto cjelokupne ponude i potražnje, koje uz poslovni ima i snažan promotivni utjecaj.

Od strane Hrvatske obrtničke komore planira se sufinancirati nastup u visini 50% troškova osnovno uređenog prostora do 10 m2 po članu HOK-a. Mogući su nastupi na većoj površini izlaganja, ali se u tom slučaju površina veća od 10m2 računa po punoj cijeni.

Izlagači će prostor uređivati u vlastitom aranžmanu, uz mogućnost zakupa opreme od Zagrebačkog velesajma, prema njihovu cjeniku.

Puna cijena izlaganja prema kalkulaciji troškova iznosila bi oko 400,00 kn m2, što ovisi o veličini prostora i uvjetima prijave i dogovora sa Zagrebačkim Velesajmom. Dakle, sufinancirana cijena izlaganja iznosila bi oko 200,00 kn/m2, do površine 10m2 za članove HOK-a.

U realizaciju nastupa, HOK će ići isključivo u slučaju adekvatnog interesa obrtnika.

Za dodatne informacije zainteresirani obrtnici mogu se javiti direktno u Hrvatsku obrtničku komoru, kontakt osobe su g. Darko Prister, tel: 01 4806 639, darko.prister@hok.hr i hok@hok.hr ili g. Dražen Horvat, tel: 01/4806 650, drazen.horvat@hok.hr i hok@hok.hr .

Ukoliko ste zainteresirani za nastup na navedenom sajmu, pozivamo vas da popunite kratki iskaz interesa iz dopisa HOK-a (kojeg možete preuzeti na ovom linku) te ga pošaljete na navedene kontakte do 25. 05. 2016.

 

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security