Search
Close this search box.

AGRO ARCA 2016. od 13. do 15. svibnja u Trilju

U tijeku su pripreme za Međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2016.

Kako izvještava HOK na svojim web stranicama, ovaj vodeći sajam agroinovacija i poljoprivrede održat će se od 13. do 15. svibnja u Trilju u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske i grada Trilja te u suorganizaciji Splitsko-dalmatinske županije i Hrvatske zajednice tehničke kulture, te partnera Javne ustanove RERA.

I ove godine predstavit će se brojni domaći i inozemni partneri, a na sajmu se očekuje nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i inozemstva te bogat popratni program radionica i predavanja.

Agro Arca Trilj 2016

Sajam će biti otvoren 13. svibnja prigodnim svečanim programom, a istog dana u okviru sajma održat će se Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova „Moja poduzetna Hrvatska“ u organizaciji Poslovnog dnevnika.

AGRO ARCA će već tradicionalno biti zatvorena dodjelom prestižnih medalja i priznanja za najbolje agroinovacije i proizvode i to prigodnim programom 15. svibnja.

Nastup na ovogodišnjoj AGRO ARCI može se prijaviti putem on-line prijave koja se može pronaći na web stranici www.inovatorstvo.com i www.agro-arca.com.hr od 10. ožujka 2016.

Foto: AGRO ARCA

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security