Search
Close this search box.

Anketa – Sprječavanje nastanka otpada

U lipnju 2016. godine započela je provedba projekta Hrvatske agencije za okoliš i prirodu „Plan razvoja sustava za sprječavanje nastanka otpada te informiranja i razmjene dobre prakse” u okviru Programa „Dogradnja i razvoj Informacijskog sustava zaštite okoliša i unapređenje sustava praćenja i izvješćivanja o stanju okoliša u Republici Hrvatskoj”.

Cilj projekta je doprinos ostvarenju ciljeva sprječavanja nastanka otpada. Projektne aktivnosti će pridonijeti izgradnji sustavnog praćenja provedbe pojedinih mjera i aktivnosti sprečavanja nastajanja otpada koje će biti propisane Planom gospodarenja otpadom Republike Hrvatske te ostalih mjera i aktivnosti propisanih Zakonom o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13) i podzakonskim propisima.

Za potrebe realizacije predmetnog projekta molimo Vas da ispunite Anketni upitnik koji se nalazi na web stranicama Hrvatske agencije za okoliš i prirodu o provođenju projekata/aktivnosti sprečavanja nastajanja otpada.

Direktni link na anketni upitnik: http://www.azo.hr/Default.aspx?fr=35&re=0&sec=947.

Upitnik je dizajniran na jednostavan i pregledan način te će vam za njegovo popunjavanje biti potrebno svega nekoliko minuta. Upitnik će biti otvoren za unos podataka do 1. veljače 2017. godine.

Datum objave: 16.1.2017.g.

(Tekst: HOK)

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security