Search
Close this search box.

Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova!

Obrtnice i obrtnici, pozivamo Vas na sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova – „Moja poduzetna Hrvatska“ koji će se održati 8.4. u Ivanić Gradui u Sisku.

Riječ je od prodajno-izložbenom festivalu koji Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata) već drugu godinu zaredom organizira diljem Lijepe naše, a Hrvatska obrtnička komora je partner i ove godine. Za sudionike Festivala omogućeno je besplatno izlaganje.
Projekt predstavlja idealnu priliku za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja uz snažnu medijsku podršku s ciljem proširenja i unapređenja poslovanja.
Sajmovi će se u sklopu Festivala održati u 13 hrvatskih gradova u 2017. godini, na atraktivnim centralnim lokacijama, u vremenu od 10:00 do 18:00 sati , a prvi gradovi u kojem će se organizirati bit će Ivanić Grad i Sisak 8. travnja.
Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane koji žele prezentirati svoje proizvode ili usluge da se prijave za besplatno sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova “Moja poduzetna Hrvatska” u Ivanić Gradu 8.4. i Sisku 8.4. na mail adresu: mojapoduzetnahrvatska@vecernji.net
Prijave se primaju do 1. travnja 2017. (ili do popunjavanja kapaciteta). Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.
U privitku se nalazi prijava za sudjelovanjem, kao i pravilnik izlagača.
Raspored ostalih Festivala i detaljnije informacije možete pronaći na web adresi:http://www.poslovni.hr/festivali/o-projektu

Prijavnica i Festivalski pravilnik u privitku:

Pravilnik.pdf 382,89 kB
Datum objave: 23.3.2017.g.
(Tekst i foto: HOK)

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security