Search
Close this search box.

HUP organizira radionicu Google My Business

Od ove jeseni,  Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama žele digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Stoga pozivaju na radionicu Google My Business, koja će se održati u četvrtak, 13. rujna 2018. godine u vremenu od 11,30 do 13,30 sati u Hotelu Dalmina, Kopilica 5, Split.

Google My Business besplatan je alat koji vam omogućuje da upravljate načinom na koji se Vaša tvrtka prikazuje na Googleovim proizvodima, kao što su Karte i Pretraživanje. Ako Vaša tvrtka pruža usluge klijentima na određenoj lokaciji ili na lokaciji korisnika, Google My Business klijentima može pomoći da Vas pronađu. Dva je puta vjerojatnije da će korisnici smatrati uglednima tvrtke koje su potvrđene i mogu se pronaći na Googleu.

Iz HUP-a ističu kako Google My Business pruža sljedeće pogodnosti:

 

Održavanje točnih informacija o tvrtki online.

– obavijestite Google o svojem radnom vremenu, web-lokaciji, telefonskom broju i lokaciji (ulica i kućni broj, područje pružanja usluge ili oznaka mjesta, ovisno o vašoj tvrtki),

– upotrijebite mobilnu aplikaciju kako biste bili u tijeku sa svojom online prisutnosti gdje god bili.

 

Interakcija s korisnicima.

– objavljujte fotografije svoje tvrtke, proizvoda i usluga,

– prikupite recenzije svojih klijenata i odgovarajte na njih.

 

Privlačenje novih klijenata.

– poboljšajte prikaz svoje tvrtke online da vas novi klijenti mogu pronaći,

– usmjerite klijente na svoju web-lokaciju.

 

Ovaj seminar namijenjen je svim članovima HUP-a koji još nisu prisutni na Googleu, a voljeli bi biti. Google My Business osmišljen je za tvrtke koje ostvaruju osobni kontakt s klijentima tijekom određenog radnog vremena.

Dodatno, svi sudionici seminara imati će priliku izraditi vlastiti Google My Business profil uz pomoć predavača, te dovršiti cijeli registracijski proces na licu mjesta.

Sudjelovanje je besplatno.

Sudjelovanje se može prijaviti putem prijavnice na ovom linku, do utorka, 11. rujna 2018. godine elektronskim putem na: hup-split@hup.hr.

 

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security