Search
Close this search box.

Info dan o EU fondovima za urbana područja – prijave do petka

Podsjećamo da je sutra zadnji prijave za sudjelovanje na info danu s temom „EU fondovi za urbana područja i primjeri iz poljske prakse“, koji će se održati u ponedjeljak, 2. ožujka 2015. godine, u velikom amfiteatru Fakulteta građevine, arhitekture i geodezije, u organizaciji Grada Splita, Ministarstva poduzetništva i obrta, HUP-a, konzultantske tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o., poljskog partnera „Udruge B4“, pod pokroviteljstvom Odjela za promociju trgovine i ulaganja pri Ambasadi Republike Poljske u Zagrebu.

Pored informacija o tome što će se moći financirati do 2020. godine kroz strukturne i kohezijske fondove, bit će prezentiran uspješan primjer poljskog grada Rzeszowa koji je od najsiromašnijeg grada i regije u EU 2004. godine došao do grada inovacija i znanosti sa samo 4% nezaposlenih, a čiji razvoj možemo primijeniti i na našim gradovima, gradskim subjektima i poduzetnicima. Također, prezentacije sadrže sve važne informacije i praktične smjernice za financiranje poduzetničkih projekata posebice u turizmu i industriji sredstvima Europske unije kroz natječaje u 2015. godini. Info dan je namijenjen svima koji znaju i koji žele naučiti kako veliku priliku za njihov profesionalni razvoj i karijeru donose sredstva iz fondova Europske unije.

Sudjelovanje na info danu možete potvrditi do sutra (petak), 27. veljače 2015. godine na tel: 021/ 612 673 ili na e-mail: anamarija.kastelan@uhy.hr

Klikom ovdje saznajte sve o programu i načinu prijave.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security