Search
Close this search box.

Je li kupac kralj u Vašoj prodavaonici?

Zonta International – svjetska organizacija klubova poslovnih i profesionalno usmjerenih žena, 04.10.2014. u Zagrebu, organizira besplatan seminar s temom je li kupac kralj u prodavaonici. Namijenjen je ženama obrtnicama i poduzetnicama, voditeljicama ljudskih potencijala u trgovinama, prodavačicama u prodavaonicama na malo i svim drugim zainteresiranima, a održat će se u prostorijama Tribine grada Zagreba, Kaptol 27, s trajanjem od 9-15 sati.

Po završetku seminara sudionice će dobiti znanja i vještine o novim metodama u prodaji na malo kao i znanja koje će moći koristiti u prodajnom razgovoru sa kupcima, kao i osnove o propisima koji reguliraju zaštitu potrošača.

Predavačice i predavač na ovom seminaru su prof. Božica Uroić iz Trgovačke škole Zagreb, dr.sc. Nikša Sviličić iz Instituta za antropologiju te Đema Bartulović, voditeljica Službe za razvoj politike zaštite potrošača Ministarstva gospodarstva.

Prijavnice za seminar mogu se dostaviti do 30.9.2014. putem e-mail adrese asedic@globalnet.hr i/ili antonija136@yahoo.com

Dodatne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona 091-233-02-55 (Anita Sedić) ili na 091-563-02-15 (Antonija Kovačević).

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security