Search
Close this search box.

Pojačani nadzor cvjećarnica, mesnica, voćarnica, pekarnica…

Porezna uprava RH objavila je na svojim službenim web stranicama da će njihovi ovlašteni službenici provoditi pojačane nadzore kod poreznih obveznika koji obavljaju trgovinu na malo mesom, voćem, povrćem, cvijećem, kruhom, pecivom i drugim pekarskim proizvodima u razdoblju od 22. do 24.01.2015. godine.
Ovlašteni službenici Porezne uprave u suradnji s drugim nadzornim službama, naročito sa službenicima Carinske uprave, tijekom cijele 2015. godine obavljat će  kontinuirano nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom te će i nadalje provoditi zajedničke akcije kako bi se smanjio broj obveznika koji ne posluju u skladu sa zakonskim odredbama.
Porezna uprava RH nadalje poziva sve građane, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost, da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa „Pišite nam“ ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave. Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi putem besplatnog telefona 0800-1222 ili e-mailom (javnost@carina.hr).

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security