Search
Close this search box.

Sajam vjenčanja Wedding day ovog vikenda u Spaladium areni

U Spaladium areni održana je konferencija za novinare ususret sajma vjenčanja „Wedding day“ koji će se održati 23. i 24. siječnja u Spaladium areni u Splitu.

Podsjetimo, Udruženje obrtnika Split pokrovitelj je navedene manifestacije, a u suradnji s organizatorom osigurali smo svojim članovima popust od 25 posto na cijenu zakupa izložbenog prostora. Na taj način redovna cijena koja inače iznosi 625,00 kn/m2 za naše članove umanjena je za 25% i iznosi 468,75 kn/m2 (PDV uključen u cijenu).

U ime Udruženja obrtnika Split kao jednog od pokrovitelja manifestacije, predsjednik Udruženja obrtnika Split Neven Kačić-Bartulović na konferenciji za novinare istaknuo je da je po broju prijavljenih izlagača ovo zacijelo jedan od najvećih sajmova vjenčanja na našem području do sada, o čemu svjedoči i velik broj zainteresiranih obrtnika koji su kroz Udruženje organizirani u sekcije i cehove tradicionalno vezane uz poslove u svezi vjenčanja.

Sajam vjencanja - foto

Organizatori ističu da se radi o 3. po redu sajmu vjenčanja „Wedding day“ u organizaciji tvrtke Fancy Flowers d.o.o. sa sjedištem u Splitu, koji se po prvi puta održava u Spaladium areni. U sklopu sajma predstavit će se više od 160 gospodarstvenika, a ulaz će biti besplatan za sve posjetitelje. Ova sajamska manifestacija je platforma razvoja specijaliziranog destinacijskog proizvoda – „Wedding in Central Dalmatia“, tematskih vjenčanja temeljenih na očuvanju tradicija i običaja, ali i turističke valorizacije povijesnih specifičnosti naše županije, posebice zaobalja.

Termin održavanja sajma određen je sukladno strategiji Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, kako bi se manifestacijom posebno obogatio izvansezonski period, a tendencija sajamske manifestacije je i očuvanje tradicije, običaja i važnosti ovog tradicionalnog obreda koji je u životu čovjeka jedan od najvažnijih dana u životu, a time i očuvanje zanata i ostalih poduzetničkih djelatnosti vezanih za ovaj događaj.

Na ovogodišnjem Sajmu dodatno su proširena prateća događanja, uključujući i edukacije za poduzetnike koje se želi potaknuti da postanu dionici novog specijaliziranog destinacijskog proizvoda TZ SDŽ – „Wedding in Central Dalmatia“. Edukativno predavanje s radionicom pripremio je i moderirati će prof. dr. sc. Neven Šerić s Ekonomskog fakulteta u Splitu, s obzirom na njegove znanstvene i praktične reference u razvoju i upravljanju specijaliziranim turističkim proizvodima, a osim toga održat će se i predavanje doc. Marije Boban, urednice portala Terracon Business Newsa koja će gospodarstvenicima skrenuti pažnju na važnost uporabe društvenih mreža, portala i općenito Interneta u poslovanju.

received_844550792333533

Tradicionalno će u programu sajma mladenci imati priliku uživo poslušati bendove za vjenčanja koji će se izmjenjivati tijekom trajanja sajma na posebnoj pozornici koja se nalazi u sklopu njihovog izlagačkog dijela dvorane, a program je obogaćen kao i svake godine cvjetnom radionicom, na kojoj će se predstaviti trendovi u floristici za 2016. godinu, te će posjetitelji i gospodarstvenici imati priliku poslušati zanimljivo savjetovanje o cvjetnim dekoracijama.

Za vrijeme sajma održat će se četiri modne revije na kojima će se prezentirati svjetski trendovi frizura, make-up-a, vjenčanica, muških odjela i sl. za nadolazeću sezonu 2016. Na revijama će svoje nove kolekcije predstaviti renomirani brendovi u Hrvatskoj i svijetu, među kojima i naši istaknuti članovi-obrtnici Modna kuća MAK i Studio ARILEO, a nosit će ih neke od najljepših Hrvatica – Ivana Ergić , Katarina Prnjak, Meri Benčić i Vedrana Linardić. Na velikoj ekskluzivnoj Gala modnoj reviji koja će se održati u subotu 23. siječnja s početkom u 19 sati na stage–u će im se i pridružiti poznata svjetska manekenka i model Nina Morić.

U zabavnom djelu Gala modne revije nastupit će mlada perspektivna splitska pjevačica Ana Opačak i klapa Rišpet, a prisutne će rasplesati i Plesni klub Lambada.

Također, manifestacija ima i svoju humanitarnu notu. Naime, u suradnji sa Zenit slasticama donirat će se članovima Udruge za Down sindrom velika torta od krokanta za čiju je izradu potrebno 4 dana, a članove će dodatno animirati Elsa i Snjeguljica dječje udruge Kikići iz Solina.

Napominjemo da je sajam u subotu i nedjelju otvoren za posjetitelje od 10 do 20 sati, u nastavku možete pročitati program sajma, a klikom na ponuđene linkove pogledajte kako je to izgledalo na prošlom sajmu: fotogalerija – link, video – link.

received_844548969000382


Subota 23. siječnja, 2016.godine:

10:00h – otvaranje sajma

11:00h – cvjetna radionica

12:00h – degustacije vjenčanih torti i slastica

14:30h – degustacije gastro ponuda

13:00h – modna revija

15:00h – prezentacija Hair & make-up trendova za sezonu 2016.

16:30h – edukacije za gospodarstvenike

18:30h – darivanje I druženje sa članovima udruge Za Down Sindrom

19:00h – gala modna revija

20:00h – zatvaranje sajma

 

Nedjelja 24. siječnja, 2016.godine:

10:00h – otvaranje sajma

11:00h – degustacije gastro ponude

12:00h – degustacije vjenčanih torti i slastica

14:30h – cvjetna radionica

13:00h – modna revija

15:00h – prezentacija Hair & make-up trendova za sezonu 2016.

16:00h – radionica izrada i dekoriranje vjenčanih torti

17:00h – modna revija

20:00h – zatvaranje sajma

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security