Search
Close this search box.

Novi brojevi Newslettera Grada Splita

Služba za gospodarstvo, turizam, međunarodne i europske fondove Grada Splita, objavila je nove Newslettere s aktualnim natječajima i javnim pozivima za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU fondova i nacionalnih izvora financiranja.

Gore navedena Služba Grada Splita, redovito izdvaja novoobjavljene natječaje, pa je tako iz broja 178 Newslettera izdvojen Natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.20. Energetska učinkovitost i ublažavanje klimatskih promjena, namijenjen fizičkim osobama, gospodarskim subjektima, malim i srednjim poduzetnicima, mikro poduzetnicima, obrtnicima i velikim poduzetnicima.

Predmet ovoga Natječaja su ulaganja i aktivnosti u svrhu ublažavanja učinaka klimatskih promjena i poboljšanja energetske učinkovitosti ribarskih plovila sukladno članku 3. Pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.20. »Energetska učinkovitost i ublažavanje klimatskih promjena«.

Sredstva javne potpore za sufinanciranje iznose ukupno 2.666.667,00 eura. Najviši iznos potpore po ribarskom plovilu na temelju ovoga Natječaja iznosi 200.000,00 kuna.

Također Vam prosljeđujemo najave besplatnih radionica i konferencija koja se održavaju u dogledno vrijeme:

07.- 08.11.2016. – u Kongresnoj dvorani Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Prisavlje 14, Zagreb; održat će se predstavljanje Priručnika za povezivanje Europe (CEF) i TENtec sustava, organizator: Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture.

09.11.2016. – u Novom Mestu, u Sloveniji, održat će se Treća međunarodna konferencija Transport and Research in the Danube Region: Research as a basis for the competitive region; organizator: Regionalna razvojna agencija Posavje.

10.11.2016. – u Gradskoj knjižnici Marka Marulića Split, Slobode ul. 2, Split; održat će se Informativna radionica u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poticanje rada s darovitom djecom i učenicima na predtercijarnoj razini“; organizator: Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

15.- 16.11.2016. u Bratislavi će se održati Međunarodna konferencija naziva: “Social Sciences and Humanities: a New Agenda for Europe’s Challenges”; organizator je Europska komisija.

Vaše upite vezane za tematiku Newslettera možete poslati elektroničkom poštom na gospodarstvo@split.hr ili se možete obratiti Gradu Splitu na brojeve telefona: 021 310-278 i 310-341.

Sva izdanja Newslettera možete pronaći i na web stranici Grada Splita putem ovog linka.

Posljednja dva broja možete preuzeti i ovdje:

Newsletter br. 178

Newsletter br. 179

 

Datum objave: 7.11.2016.g.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security