Search
Close this search box.

„Obrtnik obrtniku“ – za stradale u poplavama

Hrvatska obrtnička komora poduprla je humanitarnu akciju “Obrtnik obrtniku” koju je pokrenuo Otvoreni radio, u kojoj zajednički pozivamo sve obrtnike i ostale poduzetnike koji su u mogućnosti da pomognu obrtnicima s poplavljenih područja.

Ako imate višak materijala, aparata, opreme ili na bilo koji drugi način možete pomoći svojim kolegama srodnih djelatnosti da što prije stanu na noge, javite se na besplatni telefon 0800 33 55, otvoreni@otvoreni.hr ili na Facebook Otvorenog radija.

– Izuzetno nam je drago što je Otvoreni radio prepoznao humanitarni angažman Hrvatske obrtničke komore za pomoć obrtnicima na poplavljenim područjima, posebno akciju Frizeri frizerima, u kojoj se prikupljaju novčana sredstva i oprema za frizerske salone. Ovakve akcije najbolji su primjer humanitarnog djelovanja, u kojem pomoć ide izravno korisnicima. Sinergijom Hrvatske obrtničke komore, područnih komora i udruženja obrtnika s medijima akcija se širi i na druge djelatnosti. Pozivamo obrtnike da pomognu svojim kolegama da što prije stanu na noge i nastave poslovanje, izjavila je Violeta Jelić, Glavna tajnica HOK-a.

Na poplavljenom području poslovalo je 69 obrtnika. Najviše je stradalo selo Gunja, u kojem su poslovala 43 obrtnika. U Općini Drenovci stradalo je Rajevo selo (5 obrta), Posavski Podgajci (8 obrta), Račinovci (7 obrta), Đurići (1 obrtnik), dok je u Općini Vrbanja stradalo selo Strošinci (5 obrta).

Za više informacija, kliknite ovdje.

(Izvor: HOK)

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security