Search
Close this search box.

Pametan rast za poslovno savjetovanje novi partner HOK-a

Hrvatska obrtnička komora (HOK) i Pametan rast za poslovno savjetovanje (Exoro grupa) potpisali su Sporazum o suradnji, kojim se osigurava popust za članove HOK-a na području cijele Hrvatske.

Članovima HOK-a i zaposlenicima, kao i članovima njihovih obitelji, Pametan rast se tako obvezuje u projektu Zajedničke nabave usluga iz područja poslovnog savjetovanja osigurati popust od 20%.

Riječ je o uslugama izrade i provedbe niza dokumenata (studije, planovi, strategije, projekti) koji su potrebni prilikom prijavljivanja na natječaje iz EU fondova (poljoprivreda, turizam, proizvodnja..) i Programa unije (međunarodni projekti), ali i na druge izvore financiranja (npr. HBOR, HAMAG-BICRO, poslovne banke, crowdfunding-kampanje…). Popust također vrijedi i za usluge savjetovanja s ciljem ubrzavanja rasta (high growth coaching), porezno-poduzetničko savjetovanje, te za izradu i provedbu edukacijskih programa iz područja strateškog i poslovnog planiranja, projektnog menadžmenta i EU fondova.

Tvrtka Pametan rast je članica Exoro grupe i niza strukovnih udruga. Članica smo i Baze poslovnih savjetnika Europske banke za obnovu i razvitak za Hrvatsku. Naši stručnjaci imaju bogato iskustvo rada kako u javnom tako i u privatnom sektoru, te su certificirani za profitno i neprofitno računovodstvo i financije, porezno savjetovanje i EU projektni menadžment.

Za članove HOK-a do 31.7. imamo dodatan popust od 10% za preliminarnu analizu i izradu tzv. Projektnog sažetka za projekte malih i srednjih poduzeća (već od 1960,00 kn umjesto 2.800,00 kn).

Projektni sažetak prikazuje mogućnosti financiranja koje su klijentima na raspolaganju za njihove projekte i daje odgovore na sljedeća pitanja:

– gdje se sve i kada možete prijaviti?

– koje su prednosti odnosno nedostaci koje od opcija?

– koju opciju preporučamo i zašto?

– koliko sredstava možete tražiti?

– na što sve možete trošiti dobivena sredstva?

–  koji su koraci u pripremi?

–   koliko priprema traje i košta?

–   tko što radi (konzultant, arhitekt, Vi..)?

Ovakvim pristupom svojim klijentima omogućavamo da donesu informiranu odluku, smanjujemo vjerojatnost pogreške prilikom pripreme i provedbe te im time uvelike povećavamo mogućnosti za dobivanje bespovratnih sredstava.

Svjedočanstva naših klijenata: www.pametanrast.hr/drugi-o-nama

E-mail: info@pametanrast.hr

Obratite nam se s povjerenjem!

‘’Sami se možda i možemo popeti na vrh planine,

ali ju isključivo zajedno možemo pomaknuti.’’- Stefania Skender, direktorica, Pametan rast

Datum objave: 18.7.2016.g.

(Izvor: HOK)

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security