Search
Close this search box.

Pojačani nadzori fiskalizacije od 08. do 14.12.!

Porezna uprava RH na svojim je službenim web stranicama objavila da će ovlašteni službenici Porezne uprave Ministarstva financija provoditi pojačane nadzore u razdoblju od 8. do 14. prosinca 2014. godine, osobito kod obveznika koji obavljaju ugostiteljsku i druge slične djelatnosti.
Također je navedeno da ovlašteni službenici Porezne uprave u suradnji s drugim nadzornim službama, naročito sa službenicima Carinske uprave, kontinuirano obavljaju nadzore primjene odredbi Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom tijekom cijele 2014., te da će se i nadalje provoditi zajedničke akcije kako bi se smanjio broj obveznika koji ne posluju u skladu sa zakonskim odredbama.
Nadalje, Porezna uprava poziva sve građane, kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa „Pišite nam“ ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave. Nepravilnosti se mogu prijaviti i Carinskoj upravi također putem besplatnog telefona 0800-1222 ili e-maila: javnost@carina.hr

 

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security