Search
Close this search box.

Poslovni razgovori obrtnika i poduzetnika iz država EU te država jugoistočne Europe u Celju

Hrvatska obrtnička komora poziva zainteresirane hrvatske obrtnike da se prijave za sudjelovanje na poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika iz država EU te država  Jugoistočne Europe, koji će se održati 14. rujna 2016. godine u Celju („Modra dvorana“ Celjskog sajma).

Poslovni razgovori održati će se u okviru 49. Međunarodnog obrtničkog sajma u Celju 2016., najvažnijeg sajma malog i srednjeg poduzetništva u regiji.

Organizator poslovnog susreta je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, a uz hrvatske obrtnike, pozvani su poduzetnici iz Slovenije, Austrije, Italije, Češke, Njemačke, Rumunjske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova.

Poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, obrade metala, prerade plastičnih masa, prerade drva, građevinarstva i elektro-industrije.

Organizator preuzima troškove organizacije poslovnog susreta (priprema materijala, najam prostora, ručak, ulaznice na sajam Celje za sudionike), dok individualne troškove puta i boravka (hotelskog smještaja) snose sami sudionici.

Radni jezik na poslovnim susretima je engleski jezik.

Zainteresirani poduzetnici prijavu vrše direktno putem Internet stranice poslovnih razgovora u Celju:https://www.b2match.eu/slovenia2016

Na navedenoj stranici mogu se vidjeti liste prijavljenih sudionika razgovora, trenutna situaciju rezerviranih kontakata na poslovnim razgovorima te uređivati profil svojeg obrta/tvrtke u listi prijavljenih poduzetnika za poslovne razgovore.

Kao što možete vidjeti iz priloženog programa razgovora, prvi dio poslovnog skupa u Celju predstavljat će mogućnosti i pravila poslovanja na tržištu Republike Slovenije s osvrtom na suradnju sa tržištem susjedne Republike Austrije, a nakon ručka će biti poslovni razgovori prijavljenih poduzetnika „oči u oči“ na za tu prigodu postavljenim radnim stolovima.

Rok prijave sudjelovanja na razgovorima je do 12. rujna 2016. godine, a u periodu od 16.08. do 12.09.2016. godine prijavljeni poduzetnici će putem gore navedenog Internet portala moći samostalno odabirati sugovornike među prijavljenim poduzetnicima iz drugih država koji su im poslovno interesantni za razgovore te će organizatori, temeljem iskazanog interesa, pripremiti i svakome od sudionika elektronskim putem dostaviti točne satnice i sugovornike na poslovnim razgovorima u Celju.

Za sve dodatne informacije i upite slobodni ste se obratiti gospodinu Draženu Horvatu u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona 01/48 06 650, elektronskom poštom na adresu drazen.horvat@hok.hr  ili hok@hok.hr.

Program poslovnih razgovora poduzetnika u Celju 2016. godine možete preuzeti ovdje.

(Tekst i foto: HOK)

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security