Search
Close this search box.

Poziv na radionicu Poslovna etika u turizmu i ugostiteljstvu – gdje je tu medijacija?

U sklopu 2. Festivala hrane i vina koji će se održati od 3. do 5. travnja u Areni Zagreb Hrvatska obrtnička komora organizira radionicu pod nazivom Poslovna etika u turizmu i ugostiteljstvu – gdje je tu medijacija? Radionica će se održati u petak, 4. travnja u 12.00 sati u šatoru broj 21.

Jedan od uvjeta koje Hrvatska treba ispuniti, kako bi bila konkurentna na području turizma i ugostiteljstva je svakako visoki stupanj poslovne etike među partnerima. Cilj radionice je približiti pojam poslovne etike te informirati sudionike, među kojima će osim poduzetnika iz područja turizma i ugostiteljstva biti i studenti ekonomije, poduzetništva i turizma, kako mogu koristiti izvansudske načine rješavanja sporova, kao što je medijacija, umjesto da svoj poslovni odnos narušavaju pokretanjem sudskog postupka.

Inače, 2. Festival hrane i vina pokriva četiri najvažnija segmenta enogastronomske ponude: predstavljanje enogastro destinacija putem cooking–showa, vinske radionice, radionice slatkog te Horeca program. U sklopu Festivala prezentirat će se mnogobrojni klasteri i udruge poput – klastera pršuta, grupacije tjestenina, udruge slavonskog kulena i kulina, udruge Graševina Croatica te udruge istarskih, peljeških, međimurskih i drugih vinara. Partneri 2. Hrvatskog festivala hrane i vina uz grad Zagreb su i Turistička zajednica grada Zagreba te Hrvatska gospodarska komora, dok su pokrovitelji Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Ministarstvo gospodarstva i Hrvatska obrtnička komora.

(Izvor: HOK)

 

Scroll to Top
Malcare WordPress Security