Search
Close this search box.

Poziv/prijave za sudjelovanjem na Gastro BadlFest u Krapinskim Toplicama – 22.7.2023.

Po treći puta u sklopu BadlFesta, manifestacije koju organizira Općina Krapinske Toplice, održati će se i Gastro Badlfest u organizaciji Udruženja obrtnika općine Krapinske Toplice.

Cilj projekta je promocija obrtništva, suradnje, obogaćivanje turističke i kulturne ponude našeg kraja te je ta manifestacija humanitarnog karaktera i prihod će biti dodijeljen Društvu Naša djeca Krapinske Toplice za njihove nove projekte.

Navedena manifestacija održati će se  u subotu 22. srpnja 2023. god. u Krapinskim Toplicama na topličkom placu s početkom u 16,00 sati.

  • 16,00 – 17,00 sati okupljanje sudionika u kuhanju- toplički plac
  • 17,00 – 20,00 sati kuhanje i podjela hrane u razmaknutim razdobljima ( da nije gotovo sve u isto vrijeme)

Pozivamo predstavnike HOK-e, Područnih obrtničkih komora, udruženja obrtnika i sve zainteresirane da se priključe i podrže ovaj projekt aktivnim sudjelovanjem i pripremom gastro ponude svog kraja.

Ovim putem pozivamo zainteresirane obrtnike – članove Udruženja obrtnika Split da se prijave za sudjelovanje na mail uo.split@hok.hr, najkasnije do ponedjeljka, 10. srpnja 2023 do 10:00 sati. U slučaju interesa članova, Udruženje obrtnika Split prezentirati će gastro ponudu i jela koja karakteriziraju naš zavičaj.

Postoji mogućnost sufinanciranja prijevoza i smještaja, ovisno o broju prijavljenih.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security