Search
Close this search box.

Prijave za izlaganje na Božićnom sajmu na splitskoj Rivi!

Turistička zajednica Grada Splita kao organizator gradske manifestacije Božićni sajam na Rivi poziva sve zainteresirane fizičke i pravne osobe da dostave ponudu za izlaganje i prodaju svojih proizvoda na Božićnom sajmu na Rivi koji će se održati u razdoblju od 1. prosinca do 9. siječnja 2016. godine.

Izlaganje, prodaja i prezentacija obuhvaća slijedeće autohtone proizvode i usluge, te prezentacije: božićni proizvodi i nakit za bor, knjige i multimediju, dizajnirane suvenira i poklone, gastro ponudu, prezentacije turističkih zajednica, županija, gradova, općina, obrtničke komore.

Zainteresirani ponuditelji dužni su preuzeti dokumentaciju za stavljanje ponude temeljem ovog poziva na web adresi Turističke zajednice Grada Splita, te dostaviti svoju ponudu s prihvaćenim općim uvjetima u organizaciji Božićnog sajma s traženom dokumentacijom najkasnije do 20. listopada 2015. godine do 14 sati na protokol Turističke zajednice Grada Splita na adresi: Split, Obala Hrvatskog narodnog preporoda 9 s naznakom objekta i javne površine za koju se daje ponuda.

Pravo na podnošenje ponuda i sudjelovanje na sajmu imaju sve fizičke i pravne osobe koje dostave dokaz o registriranoj djelatnosti, uredno popune i dostave Ponudu za sudjelovanje uz opis sadržaja izložbenog programa za koju daju ponudu, prihvate opće uvjete i pravila u organizaciji Božićnog sajma i dostave traženu dokumentaciju do naprijed navedenog roka.

Detaljnije informacije, uključujući i Javni poziv sa pripadajućom dokumentacijom možete pronaći na mrežnim stranicama Turističke zajednice grada Splita klikom ovdje.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security