Search
Close this search box.

Prijavite nastup na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Hrvatska obrtnička komora organizira i sufinancira nastup svojih članova s 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2015., koji će se održati od 9. do 15. svibnja 2015. godine.

Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga. Kako se dalje navodi na službenim stranicama HOK-a, Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, poljoprivredni proizvodi, ambalaža za poljoprivrednu, prehrambenu i kemijsku industriju, proizvodi gumarske industrije, poljoprivredna mehanizacija i rezervni dijelovi, šumarstvo, navodnjavanje, odvodnja; građevinarstvo, strojevi i oprema za obradu metala, obrada metala i proizvodnja proizvoda od metala, obrada drva, prerada plastičnih masa i proizvodi od plastike, elektronika i energetika, obnovljivi izvori energije, kolektivni nastupi zemalja…

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po sistemu “ključ u ruke”, za članove HOK-a iznosi 174,50 EUR/m2dok je puna cijena izlaganja za poduzetnike/ izlagače koji nisu članovi  HOK-a 249,00 EUR/m2. Minimalna izlagačka površina iznosi 2 m2, osim u slučaju vertikalnog panoa na stijeni 1 m2.

Za sve dodatne informacije, zainteresirani obrtnici i poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona: 01/48 06 650 Dražen Horvat, e-mail: drazen.horvat@hok.hr  i hok@hok.hr .

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security