Search
Close this search box.

Prijavite nastup na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Hrvatska obrtnička komora organizira i s 30% troškova standardno uređenog izložbenog prostora sufinancira nastup članova na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2016., koji će se održati od 14. do 20. svibnja 2016. godine.

Radi se o najvažnijem i najvećem sajmu u Republici Srbiji, koji brojem izlagača, posjetitelja i sajamskom ponudom pruža mogućnosti hrvatskim obrtnicima i poduzetnicima za kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu objedinjuje izložbe sljedećih djelatnosti: izrada alata, obrada metala i proizvodnja proizvoda od metala, strojogradnja, hidraulika i pneumatika, poljoprivredni proizvodi, ambalaža za poljoprivrednu, prehrambenu i kemijsku industriju, proizvodi gumarske industrije, poljoprivredna mehanizacija i rezervni dijelovi, šumarstvo, navodnjavanje, odvodnja; građevinarstvo, strojevi i oprema za obradu metala, obrada drva, prerada plastičnih masa i proizvodi od plastike, elektronika i energetika, obnovljivi izvori energije, kolektivni nastupi zemalja…

Svi zainteresirani dodatne informacije mogu pronaći na web stranicama HOK-a putem ovog linka.

(Foto: Praznik cvijeća u Splitu – arhiva)

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security