Search
Close this search box.

Saznajte kako dobiti sufinanciranje inovacijskog projekta

U petak, 24.10.2014. godine u 10 sati, u Sveučilišnoj knjižnici Split, održat će se događanje “SME Instrument za inovacijske projekte poduzetnika”, kojeg organizira Europska poduzetnička mreža i Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu, u suradnji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci – Step Ri.

Mali ili srednji poduzetnici koji razvijaju inovativnu ideju s visokim tržišnim potencijalom, imaju mogućnost prijaviti se na SME Instrument program i ostvariti sufinanciranje Vašeg projekta u iznosu od minimalno 50.000,00 EUR u prvoj fazi. Također, SME Instrument program namijenjen je i istraživačima koji su zainteresirani ponuditi svoje ekspertize i sudjelovati u aktivnostima projekta.

U okviru događanja „SME Instrument za inovacijske projekte poduzetnika“ pružit će se informacije o detaljima SME Instrumenta, načinu prijave te evaluaciji projekata. Članica Programskog odbora Obzor 2020., Antonija Mršić iz Ministarstva poduzetništva i obrta te nacionalna kontakt osoba za mala i srednja poduzeća Obzor 2020. i Renato Vrebac iz Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije prezentirat će programe financiranja poduzetničkih inovacija. Nikola Balić iz Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu, prezentirat će usluge Europske poduzetničke mreže koja stoji na raspolaganju prilikom prijave i provedbe projekata, dok će direktor Znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci, Boris Golob podijeliti svoja iskustva kao evaluator programa SME Instrument. Na kraju prezentacijskog dijela događanja održat će se interaktivnu radionica na kojoj će se odgovarati na konkretna pitanja o projektnim idejama.

Za besplatno sudjelovanje na radionici možete se prijavite putem sljedeće poveznice, a ukoliko ste zainteresirani za individualno savjetovanje, potrebno je u prijavi kratko opisati svoju ideju. U rujnu 2014. godine objavljeno je prvih 155 primatelja bespovratnih sredstava iz SME Instrumenta, o čemu se više možete saznati na sljedećoj poveznici.

Za detaljnije informacije, možete posjetiti službene stranice Ureda za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu i Ministarstva poduzetništva i obrta.

Program i poziv na događanje

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security