Search
Close this search box.

Stolari, javite se za člana Komisije za licenciranje!

Udruženje obrtnika Split traži stolare radi prijedloga imenovanja za predsjednika Komisije za izdavanje dozvola (licencija) za izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja za zanimanje stolar, sve sukladno Pravilniku o postupku i načinu izdavanja dozvola (licencija) za izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja (“Narodne novine”, broj 37/15).

Stoga molimo zainteresirane stolare da se što prije, najkasnije do ponedjeljka, 17.08.2015.g., jave u Udruženje obrtnika Split.

Zainteresirani moraju imati položen majstorski ispit za stolara ili tzv. “majstorski status”.

“Majstorski status” imaju one osobe kojima Zakon o obrtu sukladno odredbi članka 66. priznaje prava kao i osobama s položenim majstorskim ispitom (osobe koje na dan primjene Zakona o obrtu (»Narodne novine«, br. 77/93.) imaju odgovarajuće srednje strukovno obrazovanje i najmanje pet godina radnog iskustva u obavljanju djelatnosti za koju se traži majstorski ispit), ili osobe s odgovarajućim visokim obrazovanjem ili obrazovanjem višim od propisanog Pravilnikom iz članka 6. stavka 2. Zakona o obrtu.

Ukoliko u svom obrtu imate zaposlene radnike stolare s položenim majstorskim ispitom, ili pak s „majstorskim statusom“, a isti bi bili zainteresirani za rad u navedenoj Komisiji, njima također upućujemo ovaj poziv.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security