Search
Close this search box.

Tehnološki sajam TechExpo Celje 2018.

Četvrta industrijska revolucija koja već temeljito mijenja naš način života, rada i međusobnog razumijevanja, poziva na promjene i kod sajmova. Na Celjskom sajmu zato postavljaju nove temelje tehnološkom sajmu TechExpo Celje.

Kako kažu u Celju, iz svoje tradicije strukovnih bienalnih sajmova upotrijebit će ono dobro i to nadograditi novim sadržajnim područjima. Od 18. do 21. travnja 2018. godine, na celjskom sajmištu održat će se međunarodni tehnološki sajam TechExpo Celje.

TechExpo Celje 2018. pokrivat će dugogodišnja sadržajna područja energetike te industrijskog održavanja i čišćenja. Dodana su i nova tehnološka područja: automatizacija, mehatronika i industrijska elektronika, strojevi za obradu drva, alati i repromaterijal te šumarske tehnologije. Nova sadržajna područja čine cjelinu i omogućavaju predstavljanje novim ponuđačima proizvoda i usluga.

Područje energetike sadržajno će biti namijenjeno instalaterima strojnih instalacija, projektantima i distributerima električne energije. Uz grijaću tehniku, hlađenje i ventilaciju, opskrbu vodom i vodovodne te sanitarne instalacije za industriju i poslovne korisnike, područje energetike će sadržajno nadograditi još i energetski učinkovitom rasvjetom i energetski učinkovitim proizvodim procesima. Neće previdjeti ni ekološki aspekt učinkovitog energetskog upravljanja koji se tiče svih poslovnih korisnika.

Voditelji održavanja i voditelji ulaganja u tvrtkama, održavatelji strojeva i uređaja moći će provjeriti novitete na programu industrijskog održavanja i čišćenja. Učinkovito održavanje je cilj svake tvrtke, a na sajmu TechExpo Celje posebna će pažnja biti posvećena održavanju koje diktiraju branše u energetici, elektronici i industrija obrade drva.

Automatizacija, posluživanje i mehatronika su važan dio svake industrije. Na TechExpo Celje ti će noviteti biti primijenjeni u industriji energetike, strojeva za obradu drva i održavanja u industriji. Program strojeva za obradu drva, alati i repromaterijal te šumarska tehnologija potpuno je novi sadržajni sklop koji je namijenjen drvnoj industriji i stolarskim radionicama. Drvna struka u Sloveniji naime praktički nema svoje neovisno strukovno događanje koje bi vodećim igračima na tom području omogućilo predstavljanje noviteta, ideja i strategija.

Nadalje, iz HOK-a navode da će na Celjskom sajmu svim izlagačima na sajmu TechExpo Celje biti omogućeno neograničeno slanje besplatnih e-ulaznica jer žele da zajedno na sajam privuku sve koji djeluju u tim branšama. U obavijesti i pozivu na posjet posebno će se usmjeriti na: voditelje održavanja i voditelje ulaganja u tvrtkama, projektante, elektroinstalatere, instalatere strojnih instalacija, održavatelje strojeva i uređaja, distributere električne energije, stolare, proizvođače namještaja, pogone pilana, tesare, parketare, šumarske radnike i druge. Sajam je regionalno postavljen.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security