Search
Close this search box.

U Spaladium areni održan Wedding day, Udruženje obrtnika Split jedan od pokrovitelja

– Vaše je da kažete termin i izgovorite DA, a mi smo tu kako bi sredili sve ostalo – u toj jednoj poruci sažeta je bit sajma, koji nudi, da ne kažemo od igle do lokomotive, onda od pozivnice, do atraktivnog ferrarija za upravo vjenčane. Novinarka Slobodne Dalmacije Tanja Šimundić Bendić na taj način najbolje je opisala netom završeni, treći po redu, sajam vjenčanja Wedding day u Splitu, koji se proteklog vikenda po prvi puta održao u splitskoj Spaladium areni.

Na sajmu se predstavio velik broj izlagača, među kojima i brojni obrtnici koji su kroz Udruženje obrtnika Split organizirani u sekcije i cehove tradicionalno vezane uz poslove u svezi vjenčanja. Ulaz je bio besplatan za sve posjetitelje, a Udruženje obrtnika Split kao pokrovitelj navedene manifestacije, osigurao je svojim članovima popust od 25 posto na cijenu zakupa izložbenog prostora. Na taj način redovna cijena umanjena je našim članovima za više od 150 kn/m2.

Među brojnim sadržajima koje su organizatori pripremili za sve posjetitelje, istaknimo da je središnje događanje ovogodišnjeg sajma bila gala modna revija na kojoj je u subotu navečer nastupila i poznata svjetska manekenka i model Nina Morić, koja se na taj način odazvala pozivu direktorice sajma Gordane Franić, a nosila je vjenčanicu vrijednu 90 tisuća kuna.

Na ovom linku pogledajte fotogaleriju na kojoj se nalaze službene fotografije sajma Wedding day 2016.

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security