Search
Close this search box.

Zajednički nastup obrtnika na sajmu ZEPS u Zenici

Hrvatska obrtnička komora i ove godine organizira kolektivni nastup 24 hrvatska obrtnika na 23. Generalnom BH sajmu ZEPS 2016, Zenica, koji se održava od 4. do 8. listopada. Šesnaest izlagača prvi put prezentira svoje obrte.

Ovo je četrnaesti po redu nastup na ZEPS-u u organizaciji HOK-a.

Izlagači će na štandu HOK-a predstaviti svoje najnovije proizvode i usluge iz djelatnosti strojne obrade metala, izrade specijalnih alata za obradu drveta, izrade auto-dijelova za vozila, izrade konzola javne rasvjete, zupčanika i pužastih prijenosnika, poljoprivrednih strojeva, lamela i kočionih sustava, proizvodnje hidraulike i pneumatike, izrade masivnog drvenog namještaja te tradicijske i umjetničke obrte.

U suradnji s Obrtničkom komorom Krapinsko-zagorske županije, na sajmu će se prezentirati katalog građevinara i katalog metaloprerađivača s područja Krapinsko-zagorske županije, a u suradnji s Udruženjem obrtnika Vrbovec katalozi i promotivni materijali obrtnika iz sektora obrade metala i izrade poljoprivredne mehanizacije i strojogradnje.

Zenički privredni sajam, kao međunarodni sajam s podjednakom zastupljenošću domaćih i stranih izlagača, daje široku sliku stanja proizvodnih dostignuća domaće i međunarodne ponude namijenjene BiH tržištu. Očekuje se da će ovogodišnji ZEPS obići oko 40.000 posjetitelja, a potvrđeno je sudjelovanje 500 izlagača iz 18 država.

Izložbeni program sajma u Zenici obuhvaća: građevinarstvo, elektro-industriju, strojogradnju, proizvodnju i preradu metala, preradu drveta, preradu plastičnih masa, gumu, izradu alata i naprava, izradu namještaja i opreme za uređenje doma, energetiku, IT tehnologije, tradicijske zanate, turizam…

Datum objave: 5.10.2016.g.

(Izvor: HOK)

Podijeli

Druge novosti

pOŠALJI PORUKU

Kontakt
Scroll to Top
Malcare WordPress Security